jueves, 1 de abril de 2010

JORNADES CULTURALS

Quin final de trimestre hem tengut!!!! Ens ho hem passat molt bé!!! Els tres darrers dies, hem celebrat les Jornades Culturals. Per segon any consecutiu el tema ha estat CONEIXER MENORCA.
Dilluns dia 29, les mestres ens van donar una bona sorpresa!Totes anaven vestides de menorquines!!! A primera hora del mati, vàrem anar a l'aula de psico a veure un video de Menorca, va ser molt polit! tenim una illa meravellosa i l'hem de conservar!! El que més ens va agradar van ser les imatges de les festes, els cavalls i la música!!
Després vàrem anar al teatre a on les mestre ens van representar la rondalla menorquina "La cabreta"
El cap vespre tenguerem la visita d'en Miquelet i en Tofol (els cap grossos de Llumaçanes i Maó) Després vàrem ballar amb ells!!!

Dimarts dia 30 vàrem anar al cine!! a veure "pluja de mandonguilles", tot i que la vàrem trobar una miqueta llarga, ens va agradar anar al cine... sobretot anar amb bus!!
I el cap vespre na Joana Pons ens va venir a cantar cançons menorquines i entre tot li vam cantar UN SENYOR DAMUNT UN RUC, va estar mol contenta!!

I per acabar les jornades, dimecres 31 Tots els fiets i fietes que havien fet l'aniversari, ens van convidar a fer una bereneta!!
També vam fer una manualitat molt xula, una rajola amb l'illa de Menorca!!! Amb pastelina vàrem omplir cada poble de Menorca. Per fer-la ens vàrem repartir entre P3, P4 i P5. Així els més grossos ajudaven als més petits... tot i que avegades, els de P3 també ajudaven als grossos. Ens va agradar que per un dia, poder canviar de mestres i d'amics!!

Varen ser unes jornades a on vàrem xalar molt!!

BONES VACANCES!

No hay comentarios:

Publicar un comentario